IJssel-nieuws

De onderwerpen in IJssel-nieuws van 4 februari
vrijdag 3 februari 2023
Dit zijn de gasten en onderwerpen van IJssel-nieuws voor zaterdag 4 februari 2023:

- Dat de sloop van het ING gebouw nadert is duidelijk, maar de beslissing over de maximale hoogte van de nieuwbouw nog niet. De Capelse raad worstelt met een gebouw van 70 meter hoog ook al denkt Caroline Penterman van de Capelse VVD daar anders over. Dus is zij gast in de studio net als Wendy Tieman van de PvdA die het initiatief nam om te laten onderzoeken of de gemeente financieel kon bijdragen in het behoud van het pand.

- Capelle On Stage gaat van start in CAPSLOC, het showcase festival voor Capelse jongeren van 10-18 jaar, met veel workshops. Muziek, dans, theater of kunst workshops van Quint Jongerentheater, Noes Fiolet Studio’s, Walhallab, SKVR, Isala Theater en CAPSLOC. We praten met Paul van Venrooij.

- Valentijnsdag komt eraan dus praten we met wethouder Ans Hartnagel over wat er die dag te doen is in Love City, met wie we ook praten over de bezetting van de Capelse Handhavers. Onvoldoende handhavers om die ook op zondag in te zetten dus hoe goed bezet is men voor maandag t/m zaterdag?

- John Renirie van Energie Collectief is te gast over de veranderde subsidie mogelijkheden voor zonnepanelen. Wat betekent dat voor de duurzamheidsontwikkeling?

- De Capelle Cultuur Agenda.

- Het weerbericht van Leen de Koning.

IJssel-nieuws van 10-12 uur Live bij Radio Capelle morgen.