Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (ingezonden)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 27 september 2021

Skyscanner helpt je de beste tickets, hotels en autoverhuur te vinden

Het vinden van de beste en goedkoopste vliegtickets, hotels en autoverhuur is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Zeker met Skyscanner komt dit zo voor elkaar! Zo kun je op een kleine reis gaan, even weg van alle dagelijkse bezigheden. Een weekendje of een week of twee weg naar een andere plek. Dat wil iedereen waarschijnlijk. Skyscanner helpt je dit werkelijkheid te maken.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 19 september 2021

Een vloer creëert sfeer en gemak

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van de kamer. Het is daarom belangrijk om precies die vloer te kiezen die past bij ieders wensen, zodat het huis een thuis wordt. Er zijn bijzonder veel soorten en maten te krijgen, dus een goede voorbereiding is daarom van belang. 

GEPUBLICEERD OP:
zondag 19 september 2021

Moderne vloeren met een ambachtelijke uitstraling

Het mooie bankstel, grootmoeders kastje en de hippe lamp zorgen onder andere voor de sfeer in huis, maar vergeet de vloer niet. Een vloer kan de woonkamer een robuuste uitstraling geven of juist een industriële. Er zijn prachtige vloeren die in ontwikkeling blijven om aan de wensen van de mensen te voldoen.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 9 september 2021

Zonder tas de deur uit… dat doe je zo

Hoe minder je meeneemt, hoe minder je hoeft te sjouwen. Maar je kunt ook minder verliezen of ergens laten liggen. Even de deur uit zonder tas om dat ene gratis item op te halen. Maar dan wil je wel je sleutels mee. En je telefoon. En je mondkapje. En misschien toch voor de zekerheid je portemonnee? Want dan kun je gelijk nog even brood halen onderweg. Je tas meenemen lijkt dan de beste optie. Omdat je anders je zakken vol met spullen moet proppen. Maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook vooruit met hele slimme items. Zoals de nieuwste rage… de telefoontasjes. Of de portemonnee die meer is dan een plek om je geld op te bergen. Voor jou de beste varianten op een rijtje. Zodat je deze zomer ook eens zonder tas weg kunt. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 6 september 2021

Vier dingen over LED lampen die je moet weten

De technologische vooruitgang in de ontwikkeling van LED lampen is snel en furieus geweest, waarbij fabrikanten concurreerden om LED lampen te ontwerpen die geschikt zijn voor elke toepassing in huis, terwijl ze werkten om de verkoopprijs te verlagen tot een omslagpunt van massale acceptatie door de consument. Vandaag de dag zijn deze doelen zeker behaald, waardoor het zo’n goed idee is om LED verlichting te gebruiken in je woning. Ze zijn namelijk vele malen kosteneffectiever dan hun tegenhangers, zoals gloeilampen en CFL lampen. Voordat je LED lampen koopt in een webshop, is het van belang om de onderstaande dingen te weten. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 6 september 2021

Hoe kun je een lavalamp repareren nadat je het hebt geschud?

Lampen werden oorspronkelijk gemaakt om 's nachts licht te produceren. Natuurlijk hebben we nu elektriciteit om dat voor ons te doen. Nu is de lamp meer een decoratief element. Eén type is steeds populairder geworden, dit wordt een lavalamp genoemd. Klik hier om zo’n lamp aan te schaffen! Lavalampen zijn erg leuk om naar te kijken, maar ze mogen niet worden aangeraakt. Als je er een hebt en het is geschud, vraag je je misschien af wat je moet doen. Leer hoe je de lavalamp na het schudden kunt repareren in dit artikel, wat je kunt doen aan de hand van een paar stappen. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 september 2021

Refurbished telefoons

Tegenwoordig is het bij het kopen van een telefoon een soort nieuwe rage gekomen. Dit komt doordat er tegenwoordig een voordelige manier is om een nieuwe telefoon te kopen. Dit is namelijk de refurbished telefoon.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 september 2021

Slaapyoga: loslaten en ontspannen

Slaapyoga klinkt als een makkelijke manier van yoga. Lekker liggen en ontspannen. Maar dat is waar zoveel mensen moeite mee hebben. Slaapyoga kan dan juist uitsluitsel bieden. We kunnen niet zonder slaap. Tijdens onze slaap zijn ons lijf en onze geest druk bezig zich als het ware te resetten. Zo kunnen we fris en gefocust aan een nieuwe dag beginnen. Toch blijkt slapen voor niet iedereen zo vanzelfsprekend. Slaapyoga, waarbij je niet slaapt (!) maar wel ontspant, kan wel soelaas bieden. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 17 augustus 2021

Mobiele airco, die moet iedereen hebben!

Als het in de zomer zo warm is dan is een beetje verkoeling in huis wel fijn. Een mobiele airco kan dan echt de perfecte uitkomst zijn. Een airco zorgt voor het perfecte binnenklimaat. Een airco is een hulpmiddel. Het zorgt ervoor dat de ruimte verkoeld wordt en ontvochtigd wordt. Voor ruimtes waar een vast airco systeem ontbreekt is dit echt een goede oplossing. Een mobiele airco is enorm fijn om in huis te hebben. Vooral op de hete zomerdagen die best vervelend kunnen zijn. Zeker als je wil slapen of even wil uitrusten dan is een beetje verkoeling wel fijn. De airco heeft vele voordelen en die lees je hieronder.