Ondernemend nieuws uit Capelle aan den IJssel (betaalde content, buiten redactionele verantwoordelijkheid)

Hier kunt u onder voorwaarden uw bericht laten plaatsen. Meer info? info@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 5 september 2023

Autodelen in Capelle aan den IJssel

Autodelen is een groeiende trend in Nederland. Steeds meer mensen zien in dat het bezitten van een eigen auto niet altijd nodig is. In veel gevallen is het goedkoper en duurzamer om een auto te delen, bijvoorbeeld met je buurtgenoten. Ook in Capelle aan den IJssel worden er steeds meer deelauto’s aangeboden. Ben jij ook benieuwd of autodelen iets voor jou is? In het volgende artikel zetten we alle voordelen hiervan op een rij!

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 25 mei 2023

Het grote verschil tussen ondergoed voor mannen

Ondergoed is een essentieel kledingstuk dat wedagelijks dragen, maar we staan er vaak niet bij stil hoeveel verschillende opties er zijn voor mannen. Van boxershorts tot slips en van materiaalkeuze tot pasvorm, er is een overvloed aan keuzes die kunnen zorgen voor verwarring bij het winkelen. In dit artikel zullen we het grote verschil tussen onderbroekenheren onderzoeken. Vervolgens kun jij zelf een stijl kiezen die bij je past. Benieuwd geworden? Lees dan verder!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 24 april 2023

Wonen in Capelle aan den IJssel; waarom?

Capelle aan den IJssel is een stad met ruim 67.000 inwoners en ligt op een steenworp afstand van Rotterdam. Met de juiste autoverzekering ben je er binnen een mum van tijd. Het is een ideale plek voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen. De gemeente heeft namelijk extra budget vrijgemaakt voor een starterslening waardoor jongeren tussen de 18 en 35 jaar de kans krijgen om hun eerste koopwoning te kopen. In dit artikel geven we je meer informatie over wonen in Capelle aan den IJssel en de voordelen van de starterslening.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 april 2023

Dit zijn de voordelen van een DAB+ radio

Het luisteren naar de radio is iets wat nog steeds veel gedaan wordt, zowel thuis als onderweg. Of je nu in de auto zit, aan het werk bent of gewoon thuis ontspant, de radio kan je gezelschap houden en zorgen voor vermaak. Het luisteren naar de radio kan je helpen om te ontspannen, om nieuwe muziek te ontdekken of om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de actualiteiten. Dit kan zowel op een ouderwetse FM radio, maar ook DAB+ is vandaag de dag een nieuwe vorm van radio luisteren. Maar wat is een DAB+ radio en waarom zou je hiervoor moeten kiezen? In dit artikel vertellen we je er alles over.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 april 2023

Zo kun jij zorgeloos naar Radio capelle luisteren in de auto

Het luisteren naar de radio in de auto is een klassieke manier om te ontspannen tijdens een autorit. Of je nu onderweg bent naar je werk, op vakantie gaat of gewoon een ritje maakt, de radio kan je gezelschap houden en de rit aangenamer maken. Veel mensen vinden het luisteren naar de radio in de auto een van de meest ontspannende dingen die er is. Of je nu graag naar muziek luistert of juist liever naar kletsende presentatoren, er is voor elk wat wils op de radio. Omdat er allerlei handig tips zijn waarop jij zorgeloos radio kunt luisteren, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Waar je eenvoudig online je abonnement voor digitale tv vergelijken kunt en op basis daarvan de beste keuze kunt maken, zijn er bij het luisteren naar de radio wat andere factoren die een rol spelen.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 april 2023

Het belang van een goede verpakking

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder verpakkingen. Daarnaast zorgen bedrukte verpakkingen dat je misschien onderscheidend bent ten opzichte van je concurrenten. Als het er leuk uitziet wordt er sneller over gesproken dan wanneer het er saai uitziet. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 april 2023

3 Manieren om uw vacature aantrekkelijker te maken

Topkandidaten hebben niet dezelfde behoeften als de meeste kandidaten die werk zoeken. Deze toppers willen niet zomaar een andere baan; ze willen betere banen. Maar de meeste vacatures Nike zijn geschreven voor kandidaten die een baan nodig hebben. Deze advertenties zijn overladen met vaardigheden, taken en verantwoordelijkheden, en zijn vaak negatief van toon. Ze inspireren eenvoudigweg niet de besten om te solliciteren. De beste manier om kwaliteitsvolle kandidaten te interesseren voor uw vacature is een vacature te creëren die kandidaten aantrekt. Overweeg deze drie tips om uw vacature te verbeteren en aantrekkelijker te maken. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 maart 2023

Capelle en de radio

Het maakt eigenlijk niet uit waar je nu komt. Overal staat er wel een radio aan. In Capelle is dit niet heel veel anders dan ergens anders. Daarom is het zeker eens goed om te kijken naar de opties die je hebt. Voor iedereen is Capelle iets anders. Voor de een liggen er heel wat herinneringen en voor de ander is het een vakantiebestemming. Het is wel leuk om te kijken waar je allemaal radio kunt luisteren en wat goede leuke dingen zijn om te doen.