Nieuws uit de regio

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 28 september 2020

Zuidplas gestart met Lief & Leedstraat

Op Burendag is gestart met de Lief & Leedstraat in de gemeente Zuidplas. Inwoners kunnen een budget van 75 euro aanvragen om in de buurt kleine attenties weg te geven en zo samen lief en leed te delen. Van een bloemetje voor de zieke buurvrouw tot een kraamcadeautje voor die schattige baby van drie huizen verderop. De Lief & Leedstraat is in gemeente Zuidplas een initiatief van Zuidplas Verbindt.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 14 september 2020

Talentontwikkeling in jongerencentrum t Blok

Waar de meeste activiteiten in de afgelopen periode zijn geannuleerd, heeft het jongerenwerk van de Gemeente Zuidplas een moderne oplossing. Jongeren
kunnen activiteiten organiseren en optredens bijwonen via een online platform. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 2 september 2020

Programma Gouds poppodium So What

Het Goudse Poppodium So What heeft de komende maanden weer een interessant programma in elkaar gesleuteld voor de liefhebbers van aanstormend muziektalent.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 2 september 2020

Extra concert Amy Winehouse Tribute in Theaterbakkerheij

Vrijdag 4- & Zaterdag 5 september staat de Theaterbakkerheij in Gouda in het teken van de Amy Winehouse Tribute. Wegens grote belangstelling staat er een extra show op vrijdag 4 september op het programma. De beschikbare kaarten voor het optreden op zaterdag 5 september vlogen in een mum van tijd naar belangstellenden. Overigens is er voor later dit jaar nog een show toegevoegd op Zaterdag 12 december.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 31 augustus 2020

Open Monumentendag Zuidplas 12 september

Ook dit jaar is er in de gemeente Zuidplas weer van alles te doen tijdens de landelijke open monumentendag, zij het in een iets bescheidener vorm. Aan de hand van verschillende fiets- en wandelroutes kun je er zelf op uit om de monumenten in Zuidplas te ontdekken.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 31 augustus 2020

Sport4Work gaat weer van start in de Zuidplas

Op maandag 5 oktober gaat de 6de editie van Sport4Work van start in de gemeente Zuidplas. Sport4Work is een project speciaal voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar, die om wat voorreden dan ook op dit moment geen werk of school hebben. In totaal duurt het Sport4Work programma 10 weken.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 31 augustus 2020

Burendag Welzijn Zuidplas 26 september

Zaterdag 26 september is het weer Burendag. Dat is de dag waarop in Nederland sinds 2006 het contact met de buren wordt gevierd. Welzijn Zuidplas komt met een mooie actie voor buurtbewoners om je buur(t) te verrassen met een bloem!

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 25 augustus 2020

Popronde presenteert 'Popronde Poppodium Pre-party'

Na eerdere berichten over het uitstel van de jaarlijkse Popronde van het najaar 2020 naar het voorjaar van 2021 heeft de organisatie van de Popronde toch besloten in het najaar een kleine editie te organiseren in alle geselecteerde steden.