Nieuws uit de regio

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 1 juli 2020

Drijvende Containers in de Maas: Containerschip ramt Willemsbrug

In Rotterdam is deze middag een binnenvaartschip met containers tegen de Willemsbrug gevaren. Het schip, dat de naam MV Rhenus Duisburg draagt,  botste rond 12.45 uur tegen de brug en verloor daarbij meerdere containers. Het schip was vermoedelijk te hoog afgeladen, in combinatie met de hoge waterstanden op dat moment. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 1 juli 2020

Jaarlijkse Popronde uitgesteld naar volgend jaar

Het hing al een beetje in de lucht maar nu is het definitief. De jaarlijkse Popronde wordt uitgesteld. Het grootste rondreizende festival van Nederland verplaatst de traditionele najaarstour naar begin 2021 als gevolg van de coronamaatregelen.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 26 juni 2020

Beeldentuin Leefgoed de Olifant gaat weer open

Stichting Leefgoed de Olifant is blij dat de nieuwe coronamaatregelen het mogelijk maken om de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant per 1 juli weer vrij toegankelijk te maken voor publiek. Dat betekent dat mensen evenals bij de voorgaande edities onaangekondigd een bezoek kunnen brengen.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 2 juni 2020

Vervolg Online Fifatoernooi Welzijn Zuidplas

Jongerenwerker Rick Gort organiseerde op vrijdag 22 mei een online FIFA toernooi waar de jeugd het tegen elkaar opnam vanuit huis. Door de maat-regelen die zijn genomen vanwege corona zet Jongerencentrum ’t Blok in op online activiteiten. De deelnemers waren ingedeeld in twee poules waar ze vier wedstrijden tegen elkaar speelden. Bij de eerste wedstrijden zag je dat er nog wat ingespeeld moest worden. Naar mate het toernooi vorderde vlogen de goals om je oren!