Westlandse band Harvest Road in Zwaardvis 1 juni

  • zaterdag 25 mei 2024
  • Willem de Waard

Het programma Zwaardvis staat zaterdag 1 juni in het teken van een groot aantal Festivals in onze omgeving. En daarvan is Schippop in Schipluiden waar o.a. de uit het Westland afkomstige band Harvest Road op de affiche staat. Hoe zij daar opgekomen zijn gaan ze vertellen tijdens de wekelijkse uitzending van Zwaardvis. De band liet voor het eerst van zich horen tijdens de Popprijs Westland. Dat is inmiddels al weer zo'n 10 jaar geleden.

Harvest Road is een no-nonsense poprockband die bekend staat om hun energieke en levendige optredens. Elementen van beide genres worden naadloos gecombineerd om een geluid te creren dat zowel aanstekelijk als impactvol is. Met een krachtige zanger aan het roer brengen zij een divers muziekaanbod. Live komt er een breed scala aan muzikale stemmingen en emoties voorbij. Dat gaat van oprechte ballads tot vrolijke en feestelijk repertoire. Het kwintet is genspireerd door bands en artiesten uit de jaren 90 gecombineerd met eigentijdse sounds. Artiesten zoals Alanis Morissette en Anouk draagt de band een warm hart toe. Vorig jaar heeft de band 2 singles mogen opnemen met producer Christopher Elms die o.a. bekend is van Alanis Morissette, Ben Howard en Bjrk. De band trad destijds behalve in Nederlandse clubs ook op in o.a. de beroemde Cavern Club in Liverpool.

De band heeft in de huidige samenstelling inmiddels een handvol singles uitgebracht en speelt zaterdag 8 juni om 14.45 uur tijdens het gratis toegankelijke festival Schippop in Schipluiden.
Harvest Road

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 25 mei 2024