Hink Festival Zondag 3 december

  • zondag 26 november 2023
  • Willem de Waard

Het jaar 2023 gaat de slotmaand in. Een maand waarin, afgezien van een aantal kerstevenementen, traditioneel niet zoveel festivals meer plaatsvinden. Een uitzondering is daarop is zondag 3 december als HINK op de agenda staat. Het is een jaarlijks terugkerend minifestival in het Paard in Den Haag dat je verrast of juist met beide benen op de grond zet. Verwacht stomende optredens van verschillende bands binnen de post-punk, psychedelica en garage.

Het festival is in 2018 ontstaan en brengt een selectie van vaderlandse bands en een aantal Europese acts die gedurende december door Europa toeren. In drie zalen van het Paard treden tussen 15.30-23.30 uur in totaal 12 bands op. In de grote zaal zijn dat Tramhaus, Personal Trainer, Ramkot en Heartworms. In de kleine zaal maken Lewsberg, HolyWave, Curriers en Enola Gay hun opwachting en in het Paardcafé zijn dat Mecano, The Psychotic Monks, Laura Palmer en Marathon. Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar voor 35 via de website van het Paard. De zalen gaan open vanaf 15.00 uur.

Zaterdag 02 december is tijdens de wekelijkse editie van het programma Zwaardvis bij Radio Capelle tussen 12.00-14.00 uur een interview te horen met de organisatie van het evenement.

HINK FESTIVAL - PAARD

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 26 november 2023