Huiskamerfestival Gluren bij de Buren

  • dinsdag 31 oktober 2023
  • Willem de Waard

Gluren bij de Buren opent voordeuren in Gouda en talloze andere steden. Huiskamers en acts kunnen zich momenteel aanmelden om deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement. Het festival komt bijvoorbeeld van de tweede keer naar Gouda op zondag 4 februari 2024 maar ook steden als Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Nissewaard en Den Haag organiseren een editie van Gluren bij de Buren.
 
Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium. In Goudse huiskamers van Goverwelle tot Korte Akkeren. Huiskamers en acts kunnen zich aanmelden tot en met zondag 10 december. Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers Marcel Kamphuis en Leanne van Gurp zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater. 


Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere lokale partners. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via 
Gluren bij de Buren | Het leukste huiskamerfestival van Nederland

Het festival vindt plaats in 24 gemeenten waaronder; Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem/Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zoetermeer.

Algemene Informatie
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00
Waar: In alle wijken van Gouda (maar ook 23 andere steden)
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december 

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 31 oktober 2023