Voormalig Capellenaar Sander de Kramer deelnemer 'Wie is de Mol 2023' in Zuid-Afrika

  • zondag 4 december 2022
  • Thom Alderliesten

Voormalig Capellenaar Sander de Kramer is een van de deelnemers in het nieuwe seizoen Wie is de Mol. Sander de Kramer kan je kennen als grondlegger van de daklozenkrant waar hij maar liefst 15 jaar lang de hoofdredacteur van is geweest, ook schreef hij boeken als '' van Miljonair naar krantenjongen''.

Inmiddels is de Kramer niet meer weg te denken van de tv met programma's als Keuringsdienst van Waarde, Het gevoel van de Vierdaagse en De Wandeling. Ook is Sander oprichter van de Sunday Foundation. Daarmee probeert hij kwetsbare (wees)kinderen te helpen door hen naar school te laten gaan, inmiddels zijn er door deze Foundation al dertig scholen gebouwd in Afrika. 

Wie is de Mol 2023 is opgenomen in Zuid-Afrika en is vanaf zaterdag 7 januari 20:30 uur te zien op NPO 1. De Kramer is een van de deelnemers in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol.

Sander de Kramer kan je kennen als grondlegger van de daklozenkrant waar hij maar liefst 15 jaar lang de hoofdredacteur van is geweest, ook schreef hij boeken als '' van Miljonair naar krantenjongen'' . Inmiddels is hij ook niet meer weg te denken van tv met programma's als Keuringsdienst van Waarde, Het gevoel van de Vierdaagse en De Wandeling. 

Ook is Sander oprichter van de Sunday Foundation. Daarmee probeert hij kwetsbare (wees)kinderen te helpen door hen naar school te laten gaan, inmiddels zijn er door deze Foundation al dertig scholen gebouwd in Afrika. 

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 4 december 2022