Opperdepop Festival 2022 groot succes

  • maandag 12 september 2022
  • Willem de Waard

Het muziek- en culinaire Opperdepop Festival heeft drie geweldige dagen achter de rug. De bezoekers hebben genoten van fantastische muzikale optredens en heerlijke gerechten van lokale restaurants. Met een gezellig drukke donderdag en twee uitverkochte weekenddagen was Opperdepop een groot succes. De organisatie maakt zich op voor de volgende editie op 7, 8 en 9 september 2023.

Het driedaagse culinaire festival vond plaats op 8, 9 en 10 september in het Annie M.G.Schmidtpark in Bergschenhoek. Met optredens van onder andere DI-RECT, Guus Meeuwis, BLØF, Suzan & Freek, Miss Montreal, Duncan Laurence en Alain Clark werden bezoekers getrakteerd op geweldige optredens. De sfeer zat er alle dagen goed in. Ook de restaurants en barren werden goed bezocht. Regionale restaurants verwenden bezoekers met hun beste gerechten. Ook de drankjes gingen in groten getale over de toonbank.

Het weer leek de pret nog evente gaan bederven, maar uiteindelijk heeft de zon volop geschenen en trotseerden de bezoekers de buien met poncho's en regenjassen. De organisatie van Opperdepop Festival bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan deze editie.Waaronder de restaurants, Asian Glories, Muller & Co, The Naked Fish, Charlie's Eetcafé, Edelweiss, Eetcafé Jofel, Ferro en Visker Churros. Natuurlijk ook de vrijwilligers en alle andere partijen die deze editie weer mogelijk gemaakt hebben. En tenslotte de bezoekers die het festival de afgelopen jaren trouw zijn gebleven en er zo'n mooi feest van hebben gemaakt. De organisatie kijkt nu al uit naar september 2023.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 12 september 2022