Popronde, Grachtenfestival Knapsack en rockband WALL FLWR in Zwaardvis 25 september

  • vrijdag 17 september 2021
  • Willem de Waard

Zaterdag 25 september staat het alternatieve muziek- en informatieprogramma Zwaardvis in het teken van de jaarlijkse Popronde, het tweedaagse grachtenfestival Knapsack in Delft en de Amsterdamse poppunkband WALL FLWR. 

Knapsack Festival
Het Knapsack Festival is één van de gezelligste festivals van Nederland en vind dit jaar op 25- & 26 september plaats in en langs de grachten van Delft.  Gedurende deze twee dagen zijn ongeveer 25 acts op de grachten te bewonderen omdat tijdens deze editie van het evenement de grachten van Delft symbool staan. Omdat Delft veel terrasjes aan het water heeft zijn de acts goed te volgen. Zaterdag is het evenement van 14.00-20.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur. 
http://www.knapsackfestival.nl

Popronde
Zondag 26 september doet het rondreizende evenement de Popronde voor de 3e keer de provincie Zuid-Holland aan. Na Leiden (16-9) en Gouda (18-9) is Woerden aan de beurt. Gedurende deze zondagmiddag zijn tussen 12.00-18.00 uur een aantal geselecteerde Poprondeacts te zien in locaties als de bibliotheek, VVV, galerieën en poppodiums. Na Woerden komt de Popronde nog 4 keer naar onze provincie; Dordrecht (10-10), Rotterdam (06-11), Den Haag (20-11) en Delft (25-11)
http://www.popronde.nl        

WALL FLWR 
De Amsterdamse poppunkband WALL FLWR bracht vorige maand zijn debuutsingle 'Please Don't' uit en die is niet onopgemerkt gebleven. Het kwartet is ook niet helemaal nieuw want voorheen acteerde za onder de naam We Are The Reason. Inmiddels heeft tweede single 'Night To Remember' het levenslicht gezien. Beide tracks zullen ongetwijfeld te horen zijn tijdens de uitzending op 25 september.  

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 17 september 2021