Theaterprogramma 'Bob Dylan - de Songs, de Mythe' in Isala Theater

  • woensdag 21 oktober 2020
  • Willem de Waard

Donderdag 29 oktober staat een bijzonder theaterprogramma op de agenda in het Isala Theater. The No Direction Home Band, aangevoerd door singer-songwriters Yorick van Norden en Judy Blank, proberen in het programma de mythe rond Bob Dylan te ontrafelen.

Natuurlijk gaat het vooral om Dylans aansprekende oeuvre, maar ook om zijn carrière en zijn roerige, mysterieuze privéleven met ups en downs. Een nieuwe lichting van Nederlandse songwriters en muzikanten die schatplichtig is aan het repertoire brengt bekende songs die door Dylan zelf, maar ook door veel andere artiesten zijn vertolkt. U hoort deze avond onder andere Make You Feel My Love en All Along The Watchtower.

The No Direction Home Band bestaat uit Maarten Kooijman (Johan), Danny van Tiggele (Mr. And Mississippi), Paul Bond en Wouter Tol (beiden Dandelion). Zij zullen worden geflankeerd door hoofdvocalisten Yorick van Norden (met een Edisonnominatie en de Olifant cultuurprijs Haarlem 2019 op zak) en Judy Blank. Deze singer songwriter timmert nationaal en internationaal flink aan de weg en won begin dit jaar Cultuurfonds Pop Stipendium namens het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Vanwege de beperkte capaciteit worden er twee voorstellingen gegeven. De eerste begint om 19.30 uur en de tweede om 21.30 uur. De voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht maar regelmatig komen er kaarten retour. Via de site van het Isala Theater kan men zich aanmelden voor de wachtlijst waardoor je misschien toch nog aan een ticket kunt komen.

www.isalatheater.nl

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 21 oktober 2020