Maatschappelijke stageweek Accent feestelijk afgesloten

  • maandag 23 maart 2015
  • Redactie

Vrijdag 20 maart jl. werd de maatschappelijke stageweek van 22 eerstejaarsleerlingen van Accent feestelijk afgesloten. ‘Het was een geweldige week en ik ben super trots op deze kanjers’, aldus Erik Roth van Accent. De leerlingen ontvingen ieder een certificaat. De school bedankte de deelnemende organisaties voor hun medewerking en Buurtkracht voor de coördinatie.

Op maandag 16 maart opende wethouder Ans Hartnagel de stageweek. De leerlingen vertrokken vervolgens naar Pameijer werkcentrum Lupinehof, Voedselbank/meubelbank, Jumbo Wingerd, Pameijer werkcentrum De Bongerd, CAPSLOC, Stichting Capelle Werkt, Woon-zorgcentrum De Vijverhof en Handhaving. De leerlingen maakten kennis met deze organisaties en hun medewerkers en staken de handen uit de mouwen.

Radio Capelle was bij de afsluiting aanwezig. Tim, Yassin en Isa vertelden over hun ervaringen en Yousra van Pameijer, één van de deelnemende organisaties vertelde over het programma van de week. De reportage was zaterdag 21 maart jl. te horen bij Puntsgewijs

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 23 maart 2015