Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
zondag 29 maart 2020

Young Gun Silver Fox in de middagshow

Shawn Lee van Young Gun Silver Fox is deze week te horen in de middagshow. Een artiest die zijn sporen inmiddels al ruim verdiend heeft in de muziekindustrie. Gerard Ekdom pikte de sound enkele jaren geleden op en inmiddels spelen ze clubtours in Nederland en stonden ze eerder al op North Sea Jazz!

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 28 maart 2020

Capelle sluit 14 speelplekken vanwege coronavirus

De gemeente Capelle aan den IJssel sluit per direct 14 speelplekken in de stad waar veel jongeren bij elkaar komen. Burgemeester Oskam gebruikt hiervoor de regionale noodverordening. Onder de gesloten speelplekken bevinden zich de voetbalkooien in Fascinatio, verschillende Johan Cruijff voetbalveldjes en de JOPís (Jongeren Ontmoetings Plekken) in Capelle.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 26 maart 2020

Livestreams om je door de quarantaineperiode te helpen

We hadden allemaal zoveel leuke dingen gepland totdat de coronacrisis kwam. Het gevolg hiervan is een noodgedwongen ophokplicht. Thuiszitten dus;
geen concerten meer en een live scene die stil ligt. De noodzaak om muzikanten, liefst ook direct financieel, te steunen zal iedereen begrijpen nu een belangrijke inkomstenbron, optredens, plotsklaps is weggevallen.