Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 24 september 2021

Sniester Festival en Zuster Zonnebloem in Zwaardvis 2 oktober

De versoepelingen rond corona hebben er toe geleid dat er weer kleine festivals gehouden kunnen worden en dat is ook goed nieuws voor het programma Zwaardvis van Radio Capelle.  Hierdoor is bijvoorbeeld de Popronde onlangs gestart, ging het Knapsack Festival in Delft door en staat op 1- & 2 oktober het Sniester Festival in Den Haag op de agenda.  Derhalve kan het programma weer naar hartelust organisaties aan het woord laten tijdens de wekelijkse uitzendingen.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 september 2021

Winnaars Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam bekend

Het afgelopen weekend organiseerde Popunie de finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 in een uitverkocht Theater Zuidplein. Met de finales van Singer/songwriter en Hiphop achter de rug zijn alle winnaars nu bekend! Zaterdag 18 september won LUCAS de Juryprijs en Sammie Sedano de Publieksprijs bij de finale van Bands. Bij Producer ging Kromabis er met de Jury- én de Publieksprijs vandoor. Op zondag 19 september vond de Singer/songwriter finale in de middag plaats en werd de juryprijs gewonnen door Albertine en de publieksprijs door Avondwinkel. In de avond was het aan de categorie Hiphop om het finaleweekend af te sluiten. Jahma won de Juryprijs Hiphop en de Publieksprijs ging naar Bob Spanish!

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 15 september 2021

Singer-songwriter Ella East, Finales Grote Prijs van Rotterdam en Popronde Gouda in Zwaardvis


Zaterdag 18 september heeft het programma Zwaardvis van Radio Capelle een drukke agenda. Tussen 12.00-14.00 uur is een interview en nieuwe muziek te horen van van de Rotterdamse singer-songwriter Sietske Oosterhuis, beter bekend onder haar artiestenaam Ella East. Daarnaast is er volop aandacht voor de Finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, de jaarlijkse muziekwedstrijd voor Rotterdamse muziektalenten. Tot slot strijkt komende zaterdag de jaarlijkse Popronde neer in Gouda. Ook zo'n evenement waar de talenten voor de toekomst hun opwachting maken.